Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6934b3
Foto:

Roefelen in Laarbeek

Laarbeek – De roefeldag komt al snel dichterbij. In Aarle-Rixtel is de roefeldag dit jaar op zaterdag 25 mei. In Beek en Donk, Lieshout en Mariahout wordt er geroefeld op zaterdag 8 juni.

Mede dankzij de kinderen, begeleiders, bedrijven en sponsoren is de roefeldag altijd een zeer geslaagde dag. Ook dit jaar kunt u weer op hen stemmen via Rabobank Clubkas Campagne, let wel op, Ze staan onder de kern Beek en Donk, maar het geld wordt verdeeld onder alle 4 de kernen, dus breng een stem uit op de Stichting Roefeldag. Hieronder volgt per kern nog informatie over de roefeldag.

Aarle-Rixtel (25 mei)
Vorige week hebben alle basisschoolkinderen vanaf groep 3 een inschrijfformulier ontvangen. Deze dienen vóór 20 april ingeleverd te worden bij een van de op het inschrijfformulier vermelde adressen of per mail naar roefeldagaarlerixtel@gmail.com.

Dit jaar staat er voor iedereen een bezoek naar de Dutch Technology Week gepland. Vanaf 13.00 uur vertrekken bussen richting Helmond. Deze vertrekken rond 17.00 uur weer richting Aarle-Rixtel. Wil je wel graag mee roefelen, maar beoefen je nog een sport op zaterdagmorgen of -middag? Geef dat dan aan, de organisatie doet hun best om je toch in te plannen. Het is ook mogelijk om met eigen vervoer naar de Dutch Technology Week te gaan.

Mochten er nog bedrijven zijn, die graag een groepje kinderen (max. 4 kinderen per groepje) met hun bedrijf kennis laten maken? Heel graag! Neem contact op via roefeldagaarlerixtel@gmail.com of bel 06-10160357.

Beek en Donk (8 juni)
Fijn dat er zoveel kinderen in Beek en Donk zich opgegeven hebben voor de Roefeldag. Vòòr 30 april ontvangen alle groepen die zich opgegeven hebben, een mail met groepsnummer. Geen mail ontvangen? Neem direct contact op, telefoonnummers en e-mail op www.roefeldaglaarbeek.nl/beek-en-donk. Op 3 juni worden op De Muldershof om 19.00 uur en 19.30 uur de schema's van Roefeldag uitgedeeld. Het groepsnummer is dan nodig.

Verschillende enthousiaste bedrijven en instellingen hebben zich al digitaal ingeschreven. Natuurlijk kunnen ze nog steeds interessante en nieuwe roefelplekken gebruiken, zodat kinderen zien wat er in het mooie dorp allemaal te doen is. Roefelcomité Beek en Donk benadert komende periode oud-deelnemers persoonlijk. Heeft u nog nooit deelgenomen en wilt u graag uzelf laten zien, opgeven via de website kan altijd.

Lieshout (8 juni)
De organisatie van Lieshout is druk bezig met de voorbereidingen van de Roefeldag om er voor de kinderen een superleuke dag van te maken. Ze zijn zeer verrast door de grote hoeveelheid aanmeldingen van kinderen en bedrijven, ondanks het Pinksterweekend. Ze zijn daar heel blij mee.

Mariahout (8 juni)
Het Roefelcomité van Mariahout is heel bij met de vele inschrijfformulieren van kinderen die ingeleverd zijn. Bijna alle bedrijven en verenigingen zijn benaderd. Binnenkort wordt gestart met de planning. Als er nog verenigingen, bedrijven of mensen met een leuke hobby zijn, die niet zijn benaderd, maar toch graag mee willen doen, meld dit bij een van de contactpersonen te vinden op de site: www.roefeldaglaarbeek/mariahout. Ca. een week voor de Roefeldag worden de begeleiders van de groepjes geïnformeerd over welke bedrijven ze gaan bezoeken.

Het Roefelcomité hoopt veel Laarbeekse kinderen te zien op de Roefeldag. En vergeet niet te stemmen op de Roefeldag bij de Rabobank clubkas campagne.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>