Logo mooilaarbeek.nl
De feestavond van Kwizut   | Fotonummer: b89209
De feestavond van Kwizut (Foto: Joost Duppen)
Algemeen

Kwizut dankt de Helpende Handjes; €5200 naar twee verenigingen

Beek en Donk – Traditioneel dankt Kwizut de vereniging die geholpen heeft tijdens de jaarlijkse Kwiz- en feestavond door het aanbieden van een vrijwilligersavond. Voor Kwizut 2018 werden de Helpende Handjes geboden door twee verenigingen, te weten Zwemvereniging Beek en Donk en Volleybalclub Bedovo.

Ruim 80 vrijwilligers hebben zich tijdens de Kwiz- en feestavond ingespannen om het geheel in goede banen te leiden. Tijdens deze dagen moeten de handen flink uit de mouwen gestoken worden bij het op- en afbouwen van de feestzaal in zaal D'n Ekker, de bezetting rondom verkeersveiligheid, de garderobe, de barbezetting en de bonnenverkoop. Gezegd mag worden dat op zeer prettige wijze met elkaar werd samengewerkt dat Kwizut dit zeer waardeert.

Kwizut is een zeer kleine organisatie. Zonder de ondersteuning van de Helpende Handjes, zou het onmogelijk zijn om de Kwiz- en feestavond neer te zetten. Hun waardering richting Zwemvereniging Beek en Donk en Volleybalclub Bedovo hebben ze laten blijken door het aanbieden van een vrijwilligersavond en een financiële bijdrage te leveren voor de clubkas van beide verenigingen.

Zaterdag was het zover. Bij Café Thuis werd de vrijwilligersavond gehouden en ontvingen de coördinatoren van beide verenigingen Joris van den Eijnden (Zwemvereniging Beek en Donk) en Inse van Gelder (Bedovo) elk een cheque t.w.v. €2.600,00 voor het spekken van de clubkas, uit handen van Geert Heesakkers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>