Logo mooilaarbeek.nl

Willy en Ans Verhoeven benoemd tot ereleden C.V. De Raopers

Willy en Ans Verhoeven  | Fotonummer: 018193
Willy en Ans Verhoeven

Lieshout – Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 15 april zijn Willy en Ans Verhoeven benoemd tot ereleden van carnavalsvereniging 'De Raopers'. Uit handen van voorzitter Martijn van den Baar kregen Willy en Ans een speciale onderscheiding die bij de titel erelid behoord. Willy en Ans zijn al 22 jaar actief betrokken bij de carnavalsvereniging en hebben zich ten alle tijden ingezet voor het welzijn van de Raopers.

Willy was prins in het seizoen 1996/1997, 15 jaar vorst geweest, lange tijd lid van de activiteitencommissie, deelgenomen in verschillende prinsencommissies, zijn stem is nog maandelijks te horen bij het kienen tijdens het afroepen van de nummers en daarnaast heeft hij zich vaak nuttig gemaakt bij allerlei hand en spandiensten. Niet te vergeten heeft Willy ons tijdens de carnaval vaak van A naar B gebracht mijn zijn bus, dit was altijd een welkome oplossing voor de prins en zijn gevolg.

Ans is 16 jaar leidster van de dansmariekes geweest, heeft 12 jaar het secretariaat beheerd binnen het bestuur, al jaren lid van de miscommissie en kiencommissie en daarnaast altijd bereid om hand en spandiensten te vervullen.

Willy en Ans bedankt voor jullie inzet en hopelijk kan de vereniging nog lang een beroep doen op jullie kennis en kunde ten aanzien van het organiseren van het carnavalsfeest in Raopersgat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>