Afbeelding

Veel activiteiten bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout – KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei wordt de jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer gehouden. De H. Mis in de Kaarsenkapel is op donderdag om 19.00 uur. Medewerking van pater A. Wester Seniorenkoor 'Vogelenzang'.

Op vrijdag 10 mei houdt de Seniorenvereniging KBO Lieshout weer de bekende en gezellige kienavond in het Dorpshuis. De zaal is open om 19.00 en om 20.00 uur beginnen ze met kienen. Na het kienen houden zij traditiegetrouw de loterij met mooie prijzen. De KBO nodigt iedereen van harte uit om eens een avond gezellig te komen kienen in het Dorpshuis.

De leesgroep heeft deze keer gekozen voor 'Wij zijn de Bickers' van Simone van de Vlugt. Het boek vertelt de geschiedenis van de Amsterdamse regentenfamilie Bicker vanaf de zestiende eeuw. Houdt u van lezen en lijkt het u leuk om een boek met een groep te bespreken? Kom dan op dinsdagavond 14 mei eens naar Franciscushof. U bent van harte welkom. Aanvang 20.00 uur.

Bedevaart Handel
Elk jaar weer gaan duizenden pelgrims in de meimaand naar Onze Lieve Vrouw van Handel. En ook KBO Lieshout blijft die mooie traditie in stand houden: in de meimaand gaan ze op dinsdag 14 mei met de 4 KBO's van Laarbeek op bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Handel. De organisatie is bij toerbeurt in handen van een van de 4 Laarbeekse verenigingen en dit jaar is het de beurt aan KBO Lieshout. Om 14.30 uur beginnen ze met een H. Mis in de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Handel. Medewerking van Seniorenkoor 'Vogelenzang'.

Samen Uit Eten
Op woensdag 15 mei gaat KBO Lieshout samen uit eten in restaurant De Reiger in Zijtaart. Vanaf 18.00 uur wordt een driegangenmenu geserveerd met keuze uit verschillende gerechten.

Gezellige middag voor Supersenioren
Elk jaar organiseert KBO Lieshout een gezellige verwenmiddag voor haar Supersenioren. Dit jaar is dat op donderdag 16 mei. Deze dag is voor alle Lieshoutse 85+ senioren en voor senioren die niet meer zo gemakkelijk mee kunnen doen aan andere activiteiten. Mensen met rolstoel of rollator zijn ook van harte welkom. Hun supersenioren zijn op die middag van harte welkom in de Hofkamer van Franciscushof. Voor drinken en hapjes wordt gezorgd. Ze kunnen deze middag ook genieten van een verrassend muzikaal gastoptreden door Eelco van der Aar met muziek uit de 60-er jaren. U kunt zich opgeven bij de Inloop. De prijs is voor leden van KBO Lieshout €2,00 en voor niet-leden €4,00. Als u niet gemakkelijk naar de Inloop kunt komen kunt u zich ook telefonisch aanmelden, bij mevr. Elly Kuijlaars tel. 0499-422913.