Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b9b265
Foto: Theo Schepers

Programma Koningsdag in kern van Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel – Het Koningsdagprogramma start vanaf 10.00 uur in de kern van Aarle-Rixtel met voor de basisschoolleerlingen een vrijmarkt, Koninklijke foto's, Aarles schilderij, de scouting is aanwezig met o.a. spijkerbroek hangen. Ook kunnen er verschillende oud-Hollandse spelletjes gespeeld worden.

Vanaf 11.00 uur kunnen de kinderen zich opgeven voor de versierde fietsenoptocht die om 12.30 uur onder de begeleiding van harmonie De Goede Hoop vertrekt. Bij terugkeer speelt de harmonie om 13.15 uur het Wilhelmus. Vanaf 13.30 start het middagprogramma met Klimtoeren. Voetbalvereniging ASV heeft het spel voetbalsjoelen, tennisverenging de Hut bakt heerlijke hamburgers en er kunnen ook een tiental spelletjes gespeeld worden, een ritje met de huifkar of pony horen ook tot de mogelijkheden. In het Heemhuis kunnen ook een paar digitale spelletjes gespeeld worden. Nieuw dit jaar is de kofferbaksale, u kunt zich hiervoor opgeven op mailadres kofferbaksalekoningsdag@hotmail.com. Ook nieuw dit jaar is de Slowbikingwedstrijd waar men per fiets zo lang mogelijk moet doen over een parcours.

Vanaf 13.00 uur is Oja open en daar treden in de loop van de middag de volgende orkesten op: Casa de la Muerte, Startduster en Kongfoo. Kom dus op zaterdag 27 april naar de kern van Aarle-Rixtel en maak er met z'n allen een prachtige, gezellige dag van.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>