Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Gezelligheid voor jong en oud bij Koningsdag in Mariahout

Algemeen

Mariahout - Heb jij je versierde fiets al klaar staan? Na het succes van vorig jaar openen ze in Mariahout ook dit jaar Koningsdag met een versierde fietsenoptocht! Ze verzamelen daarvoor om 10.30 uur bij de kerk, waarna ze via de Wilhelminastraat, Julianastraat en het Oranjeplein eindigen bij de nieuwe poort van het Openluchttheater. Harmonie Sint Caecilia zal zorgen voor de muzikale begeleiding van de optocht en aansluitend zal het Sint Servatius Gilde een vendelgroet brengen.

Tussen 11.00 en 15.30 uur zijn er verschillende activiteiten in het Openluchttheater. Er is een springkussen voor de kleintjes, pannakooi, bouwhoek met grote legoblokken en gezelligheidspelen. Ook Laarbeek actief is present met activiteiten. Ben je liever creatief bezig? Dan kun je aan de slag in de knutselhoek! En net als elk jaar kunnen de kinderen zich in de schminkhoek laten voorzien van een mooie creatie.

Voor de lekkere trek worden er weer overheerlijke pannenkoeken gebakken en zullen er ook andere versnaperingen te koop zijn. En natuurlijk mag een gezellig terras voor een drankje niet ontbreken! Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige Koningsdag voor jong en oud!