Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 963ee4
Foto:

Happen en stappen in kader van gezondheidsrace

Mariahout – Omdat de Zonnebloem afdeling Mariahout dit jaar meedoet aan de Gezondheidsrace, was er op tweede Paasdag een heel speciale dag in en om het park bij de kerk. In alle vroegte werd er door vrijwilligers al druk gewerkt om een tentje op te zetten, vele gezonde hapjes klaar te maken en uiteraard ook voor koffie en thee te zorgen.

Om half twee kwamen de eerste bezoekers al om zich te laten verwennen en door het park te wandelen waar op diverse plekken ook nog hapjes werden uitgedeeld. Ondertussen gaf Ton Leenders daar uitleg over een speciaal trimtoestel voor ouderen, dat op de trimbaan in Mariahout staat.

Ook bouwpastoor van Eijndhoven gaf acte de présence in de gedaante van Henrie Bouwmans. Hij gaf bij de grot tekst en uitleg over het ontstaan van Mariahout en de grot.

Waarschijnlijk mede dankzij het heerlijke weer was er een prima opkomst. De hapjes vonden gretig aftrek en ook van het zitje werd dankbaar gebruikt gemaakt om ook nog even gezellig te buurten. Dat alles maakte dat vrijwilligers en bestuur van de Zonnebloem afdeling Mariahout na het opruimen om 16.00 uur zeer tevreden huiswaarts togen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>