Logo mooilaarbeek.nl
Muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk   | Fotonummer: e28399
Muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk (Foto: )

Vier opties worden onderzocht voor het Anker

Beek en Donk - Vier opties worden de komende maanden onderzocht als toekomstige bestemming voor het terrein waar nu Muziekcentrum het Anker zit. Nadat een verhuisverzoek van supermarkt Jan Linders voor rumoer in de gemeenteraad zorgde, gaat het college van burgemeester en wethouders nu vier opties onderzoeken voor de plek.

Hoewel de verhuizing van harmonie O&U naar het Ontmoetingscentrum verre van rond is moeten er in augustus vier opties voor het Anker onderzocht zijn. Dit zijn: Jan Linders; Jan Linders met woningen; alleen woningen; of een park. In de raadsvergadering van augustus zouden de raadsleden deze opties moeten kunnen bespreken en kiezen wat hun voorkeur heeft.

Of het uiteindelijk zover komt, hangt mede af van het doorgaan van de verhuizing van de harmonie. Vorige week werd bekend dat dit meer gaat kosten dan aanvankelijk werd gedacht. Tevens zijn de huidige gebruikers, zoals de boksclub, niet te spreken over de verbouwingsplannen van het Ontmoetingscentrum. De boksclub moet naar een andere plek in het Ontmoetingscentrum om ruimte te maken voor de harmonie, wat tegen het zere been is van de boksclub. De komende tijd wordt door alle betrokkenen verder gepraat over hoe een en ander precies handen en voeten gegeven moet worden in het Ontmoetingscentrum.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>