vv Mariahout verliest in Gerwen

Mariahout - Aan de inzet lag het niet, maar het lukte allemaal nét niet afgelopen zondag. Je kon zien dat Gerwen nog voor de punten speelde en vv Mariahout niet. Met veel fysieke kracht wist Gerwen dan ook de winst binnen te halen en een erg belangrijke stap te zetten richting klassebehoud.

In de 20e minuut nam Roel van Mook namens Gerwen de bal goed aan en schoot hard in buiten bereik van doelman Dominique Leenders van Mariahout: 1-0. Enkele minuten later volgde een knappe actie van Luuk Leenders, maar zijn voorzet was te scherp zodat de doelman van Gerwen kon onderscheppen voordat spits Stijn van de Bogaard kon inschieten. Dit was het enige echte wapenfeit van Mariahout in de eerste helft.

Na een uur spelen scoorde Coen Jansen nadat hij terugkwam uit buitenspelpositie. De scheidsrechter negeerde het vlagsignaal van grensrechter Jorlan van Hoof waardoor de 2-0 een feit werd. Een mooie pass van Tom van de Bogaard op Stijn van de Bogaard leek een doelpunt op te leveren maar Stijn werd ondersteboven gelopen door de keeper van Gerwen. De scheidsrechter zag er echter geen overtreding in. Uiteindelijk scoorde Milos Milosevic namens Gerwen met een hele mooie lob de 3-0.

Zondag 5 mei gaat Mariahout in De Mortel op bezoek bij hekkensluiter MVC. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling Mariahout: Dominique Leenders, Kevin Ketelaars (David van Rossum), Freek Habraken, Huib van Zutphen, Tom v.d. Bogaard, Serge van Hout, Stijn v.d. Heuvel, Michel Leenders, Tim Barten (Dennis Veldpaus), Luuk Leenders (Tim Aarts ) Stijn v.d. Bogaard.