Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6392a9
Foto: Joost Duppen
FOTO'S Fotoseries

Geweldig Kings&Queens Festival

Lieshout - Lieshout heeft er weer een mooi feestje bij! Koningsnacht 2019 werd uitbundig gevierd met een spetterende Proud 2B Fout party bij Café De Koekoek. De zaal was helemaal getransformeerd, de mensen verkleed en een LED- wand zorgde voor schitterende 'visuals' die meedeinden op de muziek van de DJ! Wat een start van het Koningsfeest.

Kings&Queens Festival
Na de sportieve Kings & Queens Run was het tijd om van start te gaan met het Kings & Queens Festival. Na de muzikale opening stond er een groot aantal kinderen te trappelen om te mogen beginnen met het straatvoetbal toernooi. Anderen sprongen rond op de springkussens, knutselden mooie dingen of stonden in de rij bij de pony's. Het lasergamen was favoriet en bij het basketballen kon iedereen zijn 'skills' laten zien. Ook de ballonnenclown en de Bavaria brandweerwagen werden druk bezocht.

Kroontje op deze dag
En bij een festival hoort natuurlijk goede muziek én heerlijke hapjes. Dat kon bij de diverse 'foodtrucks'. Vanaf 17.00 uur draaiden verschillende Dj's de volumeknop wat verder open en kon er door worden gefeest. En ook al viel er door de dag heen regelmatig een bui: wij kijken terug op een prachtige, bomvolle, sportieve, creatieve, muzikale maar vooral een hele gezellige Koningsdag voor jong en oud. Het Oranje Comité van het Kings & Queens Festival wil graag iedereen enorm bedanken die mede hebben gezorgd voor het kroontje op deze mooie Koningsdag. Speciaal geldt dat voor de mooie samenwerking met sponsoren en vrijwilligers. Op naar volgend jaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>