Team 4 strijd voor promotie. Vlnr: Tonnie van Berlo, Patrick Biemans, Addy Verbakel en Paulos Kallah
Team 4 strijd voor promotie. Vlnr: Tonnie van Berlo, Patrick Biemans, Addy Verbakel en Paulos Kallah

Zomercompetitie en darttoernooi bij TTV Een en Twintig

Sportnieuws

Beek en Donk - Hoewel de voorjaarscompetitie afgelopen is zitten de leden van TTV Een en Twintig niet stil de komende maanden. Zo wordt de elfde editie van de jaarlijkse zomer'avond'competitie georganiseerd door verschillende tafeltennisverenigingen uit de regio: TTV Een en Twintig, TTV Flash en TTV Unicum.

Teams afkomstig van verschillende verenigingen in de omgeving kunnen zich hiervoor inschrijven. In de maanden mei en juni worden er een 5 speelrondes gehouden waaraan alle competitiespelers en recreanten vanaf 16 jaar kunnen deelnemen.

Darttoernooi
Zaterdag 25 mei vindt het jaarlijkse darttoernooi plaats in de kantine van TTV Een en Twintig. Leden van de tafeltennisvereniging kunnen zich (samen met een eventuele introducé) inschrijven in de kantine. De avond start om 19.30 uur waarbij er in verschillende poules zal worden gestreden om in de uiteindelijke finale te belanden. Ook zal er met een feestelijke afsluiting de dartkampioen bekend gemaakt worden. Wie zal dit jaar dartkampioen 2018, Henk van der Bruggen, van de troon stoten?

Team 4 strijd voor promotie
Vrijdagavond 10 mei staat de promotie-/degradatiewedstrijd van team 4 op de agenda. Doordat Paulos Kallah, Addy Verbakel, Patrick Biemans en Tonnie van Berlo samen het team naar een 2e plek wist te spelen, mogen zij het vrijdag opnemen tegen het tweede team van E.S.T.T.V. Taveres. Als het lukt om de winst te behalen, dan speelt team 4 volgend seizoen in de 4e klasse. Veel succes gewenst vrijdag mannen!

Fotopuzzeltocht
Namens TTV Een en Twintig organiseert Harrie van den Eijnde jaarlijks de populaire fiets fotopuzzeltochten. Deelnemers kunnen met een deelnameformulier tussen 10 mei en 1 september een fietstocht van 30 of 50 kilometer maken. De foto's kunnen (vanaf 10 mei) op www.ttveenentwintig.nl/nieuws gevonden worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harrie van den Eijnde: 0492-464209.

Rabo Clubkas Campagne
TTV Een en Twintig bedankt alle stemmers van de Rabobank Clubkas Campagne voor het steunen van de tafeltennisclub. Zaterdag 18 mei van 10.30 tot 12.00 uur zal er op het Heuvelplein in Beek en Donk de prijsuitreiking plaatsvinden waarbij de Rabobank met een speciale caravan aanwezig zal zijn om de cheques aan alle deelnemende verenigingen en organisaties uit te reiken. TTV Een en Twintig is daar uiteraard ook bij aanwezig.

Verdere informatie en updates kunt u vinden op www.ttveenentwintig.nl en op de Facebookpagina van TTV Een en Twintig.