Logo mooilaarbeek.nl

20 jaar Ons Tejater!

Christel de Laat  | Fotonummer: 91c94b
Christel de Laat (Foto: Rijk in beeld)

Lieshout - In deze MooiLaarbeekKrant treft u de folder, van Ons Tejater, van het nieuwe seizoen 2019-2020 aan. De tijd vliegt. Zo bedenk je dat je in de grote zaal van het Dorpshuis wel eens voorstellingen zou kunnen plannen en zo kom je tot de conclusie dat je dit alweer 20 jaar doet!

Komend seizoen bieden zij u weer een gevarieerd programma aan. Muziek: waaronder Brabants, Ierse folk, jaren '60 en wat dacht u van Lenny Kuhr? Cabaret hebben ze binnengehaald met Javier Guzman, Christel de Laat en Rob Scheepers. Bovendien is Ons Tejater ontzettend trots Guido Weijers in Lieshout te mogen ontvangen met zijn Masterclass Geluk. Voor de kinderen staat er een familievoorstelling gepland. En ja, een 20-jarig jubileum betekent tijd voor een feestje! Dat gaan ze houden in de vorm van een Foute Hilarische Kienavond met Striepke Veur. Een en ander gezellig aangekleed met een hapje en een drankje!

Zoals altijd heeft de organisatie geprobeerd de prijzen betaalbaar te houden en ontvangt u bij elke voorstelling een gratis consumptie. Reserveer snel uw kaarten via www.vierbinden.nl/onstejater.

Hebt u moeite met digitaal reserveren of is dat niet mogelijk voor u? De werkgroep is op dinsdagochtend 14 mei van 10.00-11.30 uur en dinsdagavond 21 mei van 19.00-21.00 uur in het Dorpshuis aanwezig om u te helpen. Graag tot ziens in Ons Tejater!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>