Logo mooilaarbeek.nl
Een deel van het Heuvelplein in Beek en Donk   | Fotonummer: a89cb8
Een deel van het Heuvelplein in Beek en Donk (Foto: Martijn van Lankveld)

Een grote dorpsbarbecue op Hemelvaartsdag in Beek en Donk

Beek en Donk – Eén beleefplein waarop alle inwoners van Laarbeek welkom zijn om te komen barbecueën. Het is hét nieuwe evenement van ondernemersvereniging Heuvelplein, dat plaatsvindt op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) van 14.00 tot 18.00 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Neem je eigen tafels, stoelen en barbecuespullen mee en kom gezellig mee genieten op het Heuvelplein. "Wij regelen zomerse muziek, een luchtkussen voor de kinderen, omheining van het terrein, afvalzakken en een container voor de houtskolen. De rest neem je zelf mee", vertelt Mieke van den Bergh van Ondernemersvereniging Heuvelplein. "Het is een beetje kneuterig, maar dat moet het juist gezellig maken."

Regels
Er zijn maar een paar regels voor de dorpsbarbecue. Zo is glaswerk niet toegestaan (alleen plastic) en mag er alleen gebruik worden gemaakt van een barbecue op houtskolen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. "Wel is het mogelijk om een barbecuepakket te bestellen bij onze ondernemersvereniging", vertelt Mieke. "Je kunt vlees (van Slagerij Brouwers), salades (van Jan Linders), stokbrood (van Bakkerij 't Bakkertje) en een wegwerpbarbecue (van Jan Linders) bestellen."

Bestelformulier
Op donderdag 9 mei krijgen alle inwoners van Beek en Donk een flyer van de DorpsBBQ in de bus met het bestelformulier erop. Voor inwoners van buiten Laarbeek is het mogelijk om een bestelformulier op te halen bij DeMooiLaarbeekKrant, Heuvelplein 3 in Beek en Donk. Op de dag zelf zijn de pakketten tussen 13.30 en 16.00 uur af te halen bij Café-Zaal Dave van de Burgt. De supermarkten (Jumbo en Jan Linders) zijn op die dag ook gewoon open voor als deelnemers nog iets nodig hebben."

Tot dan!
"Kortom: trommel je familie, vrienden of kennissen op en kom vrijblijvend barbecueën op ons mooie Heuvelplein! We gaan er samen iets gezelligs van maken!" Voor meer info mail je naar info@ondernemersverenigingheuvelplein.nl of bekijk de FB-pagina.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>