Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: be7d2f
Politiek

Vooroverleg Algemeen Belang Laarbeek

Laarbeek – ABL houdt een bespreking waarvoor ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om zodoende hun raadsleden de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op dinsdag 14 mei aanstaande om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Onderwerpen die ondermeer op de agenda staan: Burgerinitiatief verbeteren verkeersveiligheid N615, Voortgang aanpassing ontmoetingscentrum, Zienswijze begrotingen deelnames gemeente Laarbeek, Herinrichting groenstrook Leliestraat.

U bent van harte welkom om over de onderwerpen mee te praten samen met hun raads- en commissieleden, wethouder, bestuur en andere ABL-leden. ABL waardeert namelijk ieders zienswijze op de onderwerpen. Uiteraard kunnen ook andere punten aan de orde worden gesteld.

De complete agenda van de raadscommissies kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de raadsvergadering van 16 mei 2019. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met hen op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl, zij staan voor u klaar.

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>