Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5f8c80
Foto: Mark Barten
FOTO'S + VIDEO Fotoseries

Familie Van den Bogaard opent prachtige Jumbo-winkel

Beek en Donk – Wie niet beter weet, denkt dat ie een compleet ander pand binnenloopt bij het betreden van de nieuwe Jumbo-winkel op het Heuvelplein in Beek en Donk. In 2,5 week tijd is het volledige pand op de schop gegaan. De winkel is groot, ruimtelijk en voorzien van enorm veel producten. Woensdagochtend vond de feestelijke opening plaats.

Na twee Jumbo-winkels in Lieshout en Mariahout was er één grote wens voor Albert van den Bogaard: een winkel in Beek en Donk. Door de overname van de EMTÉ naar Jumbo is deze wens werkelijkheid geworden. Vol trots opende Albert samen met zijn moeder Jo, vrouw Jeanne, kinderen Stijn en Tom met partners, het gehele personeel en de overige 'Jumbo-familie' de nieuwe vestiging. "De winkel is aangebouwd en volledig op de schop gegaan. Alles is veranderd. Het is fantastisch wat hier in 2,5 week is gebeurd", aldus een trotse Albert. Die trots wordt ook uitgesproken aan het personeel, dat overgenomen is van de EMTÉ en dat de afgelopen weken enorm hard gewerkt heeft om dit samen met hen te realiseren. "We hebben er veel zin!", aldus Albert.

'Jumbo-gezin' Van den Bogaard
Het Jumbo-bloed is bij zonen Stijn en Tom met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan zijn zij al in de winkel te vinden en zodra de mogelijkheid bestond om er te gaan werken, hebben zij die kans gegrepen. Zij hopen dan ook graag hun ouders op te volgen en zullen veel te zien gaan zijn in deze nieuwe Jumbo-vestiging.

DeMooiLaarbeekKrant wenst familie Van den Bogaard veel succes toe met deze prachtige nieuwe winkel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>