Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Open Coffee bijeenkomst voor ondernemers

Laarbeek - Tijdens de Open Coffee van 14 mei is er aandacht voor het verschil tussen de manieren waarop vrouwen en mannen ondernemen. Brigitte van Beek van www.moed.training leidt het onderwerp in.

V/M > Trans?
Vrouwen en mannen kunnen er profijt van hebben wanneer ze zich meer zouden oriënteren op de goede aspecten van het andere geslacht. Daar word je echt niet zomaar transgender door (als dat er al toe doet).

Hoe kijken ondernemers er tegenaan?
Is er een seksegevoelig verschil tussen intuïtie, doortastendheid, het geslacht in specifieke branches en zijn er werkelijk specifieke vrouwen- en mannenberoepen? Je hoort het òf je geeft je mening erover tijdens deze Open Coffee.

In Aarle begint het netwerken En daarom heet de opencoffeegbl.nl ondernemers graag welkom op dinsdag 14 mei van 9.00 tot 11.00 uur. Laat het gerust even weten of je zelf eens een presentatie wilt houden. Of dat je al de 14e al je Elevator Pitch wilt doen.

Gratis en vrijblijvend aanmelden. Alleen je consumpties komen voor je eigen rekening. Via de site hierboven kun je je aanmelden. Graag tot dinsdag 14 mei, 9.00 uur in de Brabantse Kluis. Meer informatie? 06-53362942 of contact@opencoffeegbl.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>