Logo mooilaarbeek.nl

KennisFabriek: Workshop fabelschrijven en illustreren

Lieshout - De KennisFabriek van Bibliotheek De Lage Beemden komt naar Lieshout. Op woensdag 22 mei om 14.00 uur verzorgen kinderboekenschrijfster Inge Dümpel en illustrator Frank Sobat een workshop fabelschrijven en illustreren.

Kantjil, een slim dwerghert uit Indonesië, ontmoet Reintje de Vos. Wat gebeurt er als twee slimme dieren elkaar ontmoeten? Inge Dümpel en Frank Sobat zijn de makers van het boek Kantjil en Vos vertellingen. Ze vertellen je alles over hun boek, over fabelwezens en over hun Indonesische roots. Tijdens het kenniscollege geven ze een paar schrijf- en tekengeheimen prijs, waarna je zelf hiermee aan de slag gaat. Met de hulp van Inge en Frank schrijf je zelf een fantasieverhaal en maak je daarbij je eigen illustraties. Je gaat dus met je eigen miniboek naar huis.

De workshop vindt plaats op woensdagmiddag 22 mei van 14.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis Lieshout, Grotenhof 2. Dit kenniscollege is bedoeld voor iedereen van 8 t/m 23 jaar. Deelname is gratis. Om verzekerd te zijn van een plek, is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>