Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 41cc76
Foto: www.112nieuwsonline.nl
Politie/Brandweer/Ambulance

Politie doet inval bij drugswoning Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - De politie heeft vrijdag 10 mei in de vroege avonduren - zonder aan te bellen - een woning betreden aan de Brabantlaan in Aarle-Rixtel. Het vermoeden bestond bij de politie dat er al langer vanuit deze woning drugs werd gedeald. In de periode voor de inval maar ook op vrijdag werd het pand geobserveerd. Hierbij zag de politie dat een aantal bezoekers korte bezoekjes brachten aan het pand. Deze bezoekers werden aangehouden en gecontroleerd op drugsbezit. Dat vervolgens werd gevonden.

Na het betreden van de woning heeft de politie de woning onder leiding van de rechter-commissaris (onderzoeksrechter) doorzocht. Tijdens de zoeking werden zowel hard- als softdrugs aangetroffen. Ook werden er spullen gevonden die duidelijk wezen op dealgedrag. Beide hoofdbewoners werden aangehouden. Zij zijn gehoord.

De situatie krijgt mogelijk nog een bestuurlijk vervolg. De burgemeester kan de woning tijdelijk sluiten als er voldoende feiten zijn die duiden op de aanwezigheid van verdovende middelen en de handel of verstrekking hierin.

Er werden in totaal 5 aanhoudingen verricht. Het onderzoek loopt nog.

Bron: Politie Gemert-Bakel en Laarbeek

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>