Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e7dfcd
Foto:

Pleegzorginformatieavond in Ontmoetingscentrum Beek en Donk

Beek en Donk - Zorgen voor het kind van je broer, zus, familie of bekenden als dat nodig is; wist je dat dat ook pleegzorg is? Voor sommige kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen is opvang binnen hun netwerk niet mogelijk. Voor die kinderen zoekt Combinatie Jeugdzorg naar een (bestands)pleeggezin. En dat kan heel lastig zijn. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in deze regio. Heb jij weleens nagedacht of pleegzorg iets is voor jou?

Pleegzorginformatieavond in Beek en Donk
Team Jeugd Laarbeek draagt pleegzorg een warm hart toe en wil meehelpen in de zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen. Daarom houdt Combinatie Jeugdzorg in samenwerking met hen op maandag 20 mei van 20.00 tot 22.00 uur een pleegzorginformatieavond in het Ontmoetingscentrum, Otterweg 27 in Beek en Donk. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen.

Aanmelden
Aanmelden voor deze informatieavond kan via (040) 245 19 45 of triangel@combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via dit nummer of e-mailadres een informatiepakket aanvragen.

Meer weten over pleegzorg?
Op www.supergewonemensengezocht.nl en www.combinatiejeugdzorg.nl vind je meer informatie over pleegzorg inclusief filmpjes en ervaringsverhalen van voormalige pleegkinderen, pleegouders en ouders.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>