Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 390e47
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Roefeldag in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Nog maar ruim een week, zaterdag 25 mei en dan is het zover, dan gaan ze roefelen in Aarle-Rixtel. Alle begeleiders mogen op donderdag 23 mei van 18.30 tot 20.00 uur in Cendra hun informatiesetje op komen halen met daarin de te bezoeken plekken.

Zaterdag 25 mei vanaf 9.00 uur bezoeken de kinderen van groep 3 t/m 8 diverse bedrijven in en om Aarle-Rixtel. Vanaf 11.30 uur zijn alle roefelaars en deelnemende bedrijven welkom om op het terrein van het Brukelum te genieten van een lunch die aangeboden wordt door diverse sponsoren. Dit jaar staat er voor iedereen een bezoek naar de Dutch Technology Week gepland. Vanaf 13.00 uur vertrekken bussen richting Helmond. Deze vertrekken rond 17.00 uur weer richting Aarle-Rixtel. Rond 17.15 uur sluit het roefelcomité deze leerzame dag af met een kleine traktatie. Kinderen, ouders en bedrijven, veel plezier met roefelen. De andere 3 kernen in Laarbeek; Beek en Donk, Lieshout en Mariahout, gaan roefelen op zaterdag 8 juni. Meer informatie daarover volgt nog in DeMooiLaarbeekKrant.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>