Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: da606a
Foto:

Stempelkaartenactie wederom groot succes

Beek en Donk - Tien gelukkige prijswinnaars van de stempelkaartenactie van Ondernemersvereniging Heuvelplein waren vrijdagavond welkom bij Ingrid Lingerie. Daar kregen zij hun prijs overhandigd. De hoofdprijs, een bikini of badpak naar keuze, ging naar Annet Heesakkers. De overige winnaars werden gelukkig geprijsd met een luxe strandtas.

De prijzen werden beschikbaar gesteld door Ingrid Lingerie in samenwerking met Ondernemersvereniging Heuvelplein. Begin juni gaat de actie opnieuw van start voor Vaderdag. Heeft u nog stempelkaarten liggen? Bewaar deze gerust, deze blijven gewoon geldig.

Dorpsbarbecue
Ondernemersvereniging Heuvelplein organiseert op donderdag 30 mei een dorpsbarbecue. Iedereen is van harte welkom om gratis te komen barbecueën op het Heuvelplein. Aanmelden is niet nodig. Je neemt zelf alles mee (van tafels tot stoelen en eten en drinken). Glaswerk is niet welkom en alleen barbecues op houtskolen worden toegestaan. Het is mogelijk om bij de ondernemersverenigign een barbecuepakket af te nemen. Inwoners van Beek en Donk hebben vorige week het bestelformulier in de bus ontvangen. Dit formulier kan ook afgehaald worden bij kantoor MooiLaarbeek, Heuvelplein 3, Beek en Donk. Hopelijk tot dan!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>