Logo mooilaarbeek.nl

Collecte Zonnebloem Mariahout

Mariahout - Vrijwilligers van de Zonnebloem Afdeling Mariahout komen in de week van 20 - 25 mei bij u langs om te collecteren voor de eigen Mariahoutse afdeling. Helaas was voor hen aansluiting bij de centrale collecte in Mariahout niet mogelijk.

Door uw bijdrage maakt u het mogelijk dat zij voor hun gasten, thuiswonende zieken, mensen met een lichamelijke beperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd activiteiten en uitstapjes kunnen blijven organiseren. Hiertoe behoren o.a. hun maandelijkse ontspanningsmiddagen maar ook andere activiteiten als een jaarlijkse busreis, een picknick en andere activiteiten die de gasten aanspreken.

De vrijwilligers zijn tevens hun collectanten en hebben ieder één of meerdere straten ingedeeld gekregen. U kent inmiddels hun gezichten wel! Bij deze doet Zonnebloem Mariahout een vriendelijk beroep op uw goedheid en gulheid om het goede werk van de Zonnebloem te ondersteunen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>