Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 74d80b

Gilde Sint Margaretha houdt grote vlooienmarkt

Aarle-Rixtel - Het gilde Sint Margaretha houdt op zondag 19 mei een grote vlooienmarkt aan de Lieshoutseweg te Aarle-Rixtel. De vlooienmarkt wordt gehouden in een overdekte loods bij Pieter Verschuren, deze is gelegen tussen Aarle-Rixtel en Lieshout.

Er staan wederom vele goede gebruikte spullen te koop, en rond de klok van 11.00 uur is er een opbod verkoop van mooie spullen. Voor het eten en drinken kan je terecht in de cateringhoek, tegen een kleine betaling uiteraard. De opbrengst van de vlooienmarkt komt geheel ten goede aan de jeugd en gilde attributen.

De vlooienmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur. De entree bedraagt €2,00 per persoon, kinderen onder de 10 jaar hebben gratis toegang, onder begeleiding. Heb je thuis eventueel nog goede gebruikte spullen, die je kwijt wil dan kun je deze zaterdag 18 mei tussen 11.00 en 13.00 uur nog afgeven op de Lieshoutseweg, geen witgoed, stoelen en tafels. Graag ziet het gilde je zondag op hun vlooienmarkt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>