Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: addb6e
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Bedovo Beach Event brengt sportief spektakel

Beek en Donk - Juni Watermaand ligt weer in het verschiet en met dank aan volleybalvereniging Bedovo kan men zich opmaken voor sportief spektakel. Op 22 en 23 juni maakt het Heuvelplein in Beek en Donk plaats voor een waar dorpsstrand. Deze tropische oase is het decor van een beachvolleybal toernooi voor jong en oud. Zowel geoefende- als ongeoefende sportievelingen, maar ook fanatieke sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Voetjes in het zand, drankje in de hand… Laat Juni Watermaand maar komen!

Na de vele succesvolle edities van voorgaande jaren kan Bedovo Beach ook komende zomer niet aan het programma ontbreken. Bedovo Beach 2019 trapt op zaterdag 22 juni af met de zinderende strijd tussen de jeugd en senioren van de Nevobo-competitie en recreanten! Op deze dag wordt er volgens de Nevobo beach-richtlijnen in teams van 2 spelers om iedere bal gestreden. De jeugd en recreanten spelen in teams van vier tegen elkaar. Spektakel gegarandeerd!

Tijdens een dag ploegen door het warme zand of aanmoedigen in de brandende zon, is er natuurlijk ook plaats voor een beetje ontspanning. Speciaal voor alle deelnemers, supporters en nieuwsgierige voorbijgangers is Bedovo Beach uitgerust met alles waar je op zo'n heerlijke zomerdag naar verlangt. Een terrasje, ijskoude drankjes en versnaperingen voor nieuwe energie… Je hoeft zelf alleen nog aan de zonnebrandcrème en je zonnebril te denken.

Vervolgens is het op zondag 23 juni de beurt aan de recreatieteams om het Laarbeeks publiek te tonen wat zij in hun mars hebben. Teams van 4 spelers, geoefend of ongeoefend, doen het spektakel van zaterdag nog eens dunnetjes over. Bedovo Beach biedt met recht voor ieder wat wils en is daarom niet te missen in die heerlijke Juni Watermaand!

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in via: www.ticketkantoor.nl/shop/bedovobeachevent. Kijk voor meer info op bedovo.nl of op de Facebookpagina van Bedovo.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>