Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 16de2a
Foto:

Koeien knuffelen op open boerderijdag

Lieshout - Wil jij graag kalfjes knuffelen en zien wat de boerderij nog meer te bieden heeft voor jou? Kom dan op maandag 10 juni (2e pinksterdag) naar de open boerderijdag van Fam. Van den Hurk, Sonseweg 13 in Lieshout. Van 10.00 tot 16.00 uur worden de staldeuren geopend en staan de koeien helemaal klaar om jou te ontvangen.

Op het boerenerf zijn activiteiten waar de kinderen hun overtollige energie kwijt kunnen zoals: traptractor rijden, melkweg race, boeren photobooth, voer de koe, melkpak vissen en nog veel meer. De koffie staat klaar en proef ook de heerlijke smaak van verschillende zuivelproducten. Heb je vragen over het boerenleven? Stel ze gerust! Tijdens deze dag staat de boer paraat om antwoord te geven op alle vragen die je maar kunt bedenken. Kortom, een leuk en actief dagje uit voor het hele gezin! Kom jij ook? Kost je niks en ook nog eens kei leuk!

Tot dan. O ja, nog één dingetje: naast koeien zijn ze ook gek op andere beesten, maar helaas zijn huisdieren op deze dag niet toegestaan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>