Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: be573c

Muziektuinconcert met veel afwisseling

Beek en Donk - De Stichting MuziektuinPodium verzorgt zondag 19 mei weer een concertmiddag met veel afwisseling in de Muziektuin van Beek en Donk.

Het concert wordt om 13.00 uur geopend door Da Capo uit Aarle-Rixtel. Da Capo is ontstaan uit een samensmelting van de orkesten OJO en La Banda, die al vele jaren speelden onder de paraplu van Harmonie De Goede Hoop. Sinds de zomermaanden van 2018 staat het orkest onder leiding van dirigent Peter Spierings. Om circa 14.15 uur volgt een optreden van Vrouwenkoor Mignon uit Gemert. Dit uit bijna 50 vrouwen bestaande koor is ruim 35 jaar geleden opgericht en staat sinds het voorjaar van 2013 onder leiding van dirigent Alex Rutten. Hun repertoire is heel breed en bestaat uit populaire nummers en wereldmuziek, maar ook licht klassiek. Om en nabij 15.30 uur start als afsluiting van het programma een optreden van The Old Swing Band onder muzikale leiding van Marius den Ouden. Dit swingorkest bestaande uit zestien muzikanten, allen afkomstig uit het oostelijk deel van Brabant, is opgericht in 1984. Zoals de naam al aangeeft heeft dit orkest een voorkeur voor swingjazz uit de periode 1930-1960.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen. Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op: www.muziektuinpodium.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>