Logo mooilaarbeek.nl
Het IVN-gebouw   | Fotonummer: 62d453
Het IVN-gebouw (Foto: )

Bijzondere actie van start bij IVN Laarbeek

Aarle-Rixtel - Op het terrein van IVN Laarbeek - bij gebouw De Bimd aan de Beekseweg te Aarle-Rixtel - gaat vrijdag 24 mei een bijzondere actie van start. Alle leden van IVN zijn ambassadeur voor hun vereniging in een crowdfunding-campagne. Het doel daarvan is geld in te zamelen voor de nodige verbetering en aanpassing van IVN-gebouw De Bimd.

IVN Laarbeek wil dat hun clubgebouw, dat intensief wordt gebruikt, ook voor mensen met een fysieke beperking toegankelijk is. Dat betekent nogal wat: er moet een apart invalidentoilet komen, de huidige toiletten moeten worden vergroot, de drempels moeten verdwijnen of aangepast worden. Maar omdat grote groepen vaak gebruik maken van het gebouw, zal er een grotere keuken moeten komen. De achterzijde heeft een overkapping, maar de wand tussen overkapping en zaalruimte moet geïsoleerd worden.. Al met al een hele klus. Met deze crowdfunding probeert IVN in een tijdsbestek van zes weken €15.000,00 bijeen te krijgen om deze klus te klaren. Tijdens het Kikkerconcert op zondag 2 juni zullen er ook activiteiten zijn met betrekking tot deze crowdfunding.

Helpt u mee om het doel van IVN Laarbeek te kunnen bereiken? Hoe? Iedereen kan geld storten en eventueel een beloning uitkiezen. Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op www.crowdfundingvoornatuur.nl/ivnlaarbeek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>