Logo mooilaarbeek.nl
Theodoor Biemans   | Fotonummer: 079242
Theodoor Biemans (Foto: )

Nieuwe naam: Dierencrematorium en dierenbegraafplaats Lieshout

Lieshout – De nieuwe dierencrematorium en begraafplaats in Lieshout was vorige week in een juridisch conflict met dierencrematorium PeelRust uit Handel. Dit bedrijf eiste dat eigenaar Theodoor Biemans de naam (RaamRust) veranderde, omdat ze het te veel vonden lijken op PeelRust.

Biemans laat weten bedreigd te zijn met een rechtszaak als de naamsverandering niet werd doorgevoerd. "Onze jurist, de Kamer van Koophandel en een bureau voor het vastleggen van bedrijfsnamen, zeggen allen dat dhr. Wim Meulenmeesters van Peelrust geen schijn van kans heeft omdat het een andere gebiedsnaam is als de gedeponeerde naam van hun. Wij waren echt onaangenaam verrast door deze claim, maar zitten niet te wachten op een jarenlang kostbaar gevecht en onrust om een omstreden naam. Ondanks dat iedereen ons adviseert om te gaan procederen, hebben we na het zien van de sire-reclame #Doeslief besloten om dat toch niet te gaan doen omdat we onze energie en geld liever besteden aan het verlenen van service en het laag houden van de crematiekosten in plaats van vechten om een domme naam."

Biemans gaat verder: "Ons dierencrematorium is gelegen in het landelijk bekende bierbrouwersdorp Lieshout (Bavaria) waardoor onze potentiele klanten vrij gemakkelijk kunnen zien op welke afstand we zitten ten opzichte van hun stad of dorp. En wie weet gaan we misschien binnenkort nog wel een bosje bloemen bezorgen om de veroorzaakte overlast bij de klagers wat te verzachten…"

RaamRust gaat vanaf heden verder onder de naam 'Dierencrematorium en dierenbegraafplaats Lieshout'. Voor vragen: info@dierencrematoriumlieshout.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>