Logo mooilaarbeek.nl

BCL dankt Rabobank en stemmers

Bestuurslid Derek Dirven met de cheque  | Fotonummer: 6602bb
Bestuurslid Derek Dirven met de cheque (Foto: )

Lieshout - Badminton Club Lieshout heeft aan de 2019-editie van de 'Rabobank Peel Noord-Clubkas Campagne' een mooi bedrag overgehouden. Met dat bedrag kan Badminton Club Lieshout sporten in het algemeen en badminton in het bijzonder meer bereikbaar maken voor iedereen. De 'Rabobank Inloopdagen' die de vereniging van deze ondersteuning organiseert kunnen nu zelfs helemaal drempelloos plaatsvinden.

65 stemmen
Bij de prijsuitreiking bleek dat totaal 65 (vorig jaar: 60) stemmen zijn uitgebracht op Badminton Club Lieshout. Omdat één stem € 4,15 (vorig jaar: € 3,96) waard bleek te zijn heeft Badminton Club Lieshout ter plekke een cheque voor €269,75 in ontvangst genomen.

Sponsoring maakt drempelloos
Badminton Club Lieshout gaat het geld besteden en de 'Rabobank Inloopdagen'. Doel van Badminton Club Lieshout is immers om sporten in het algemeen en Badminton in het bijzonder bereikbaar te maken voor iedereen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>