Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Samen verder als Rabobank Helmond Peel Noord

Laarbeek - De Rabobanken Helmond en Peel Noord gaan per 1 juli 2019 samen verder als Rabobank Helmond Peel Noord. Dit hebben de ledenraden van de beide banken op maandag 20 mei 2019 besloten. Eerder spraken de twee banken al de intentie uit om hun organisaties samen te voegen.

Rabobank Helmond Peel Noord
Rabobank Helmond Peel Noord bedient een grote, diverse en dynamische regio en heeft de ambitie om voor alle ondernemers en particulieren dé financiële partner te zijn. Ook stelt de nieuwe bank zich ten doel om een betekenisvolle maatschappelijke bijdrage te leveren op de thema's 'ondernemers helpen groeien', 'financieel gezond leven' en 'sociale cohesie'.

Directievoorzitter Pieter Michielsen: "Door samen te gaan is de bank beter in staat kennis, kunde en kwaliteit te bundelen in 'robuuste teams'. Met elkaar kunnen we actief inspelen op de ingezette versnelling van de digitale beweging. Tegelijkertijd blijven we sterk betrokken bij het economische, sociale en culturele leven in de regio. De maatschappelijke impact blijft als voorheen."

Voorzitter raad van commissarissen Yvonne van Mierlo: "De samenvoeging biedt slagkracht voor de toekomst en zorgt ervoor dat de bank zich blijvend actief kan inzetten in de regio. Want de coöperatieve gedachte en persoonlijke aanpak bij klanten, verenigingen, dorpen en wijken blijven van grote betekenis."

Vitale regio
De samenvoeging heeft geen gevolgen voor de bereikbaarheid van de Rabobank-kantoren in Helmond, Gemert en Beek en Donk. Marktteams blijven lokaal actief om te kunnen inspelen op de behoeften van klanten en leden. Dat gebeurt vanuit wederkerigheid. Een vitale regio is in het belang van iedereen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>