Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 40bf3d
Foto:

Digitaal inschrijven Kindervakantieweek Lieshout

Lieshout - Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout weer van start. Deze wordt gehouden van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus, dit jaar wederom op sportpark 't Luijtelaar aan de Herendijk.

Digitaal inschrijven
Op de website www.kvwlieshout.nl vind je het digitaal inschrijfformulier. De inschrijving is pas definitief als zij de inschrijving en het inschrijfgeld ontvangen hebben. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00. Mocht je meegaan op de overnachting (groep 8 en brugklas) dan bedraagt het inschrijfgeld €13,50. De digitale inschrijving sluit op zondag 16 juni (om 23.59 uur). Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op rekeningnummer NL40RABO0328865516 ten name van Stichting Kindervakantieweek Lieshout. Na zondag 16 juni is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Vrijwilligers
Kindervakantieweek Lieshout zoekt uiteraard nog veel, heel veel vrijwilligers! Vanaf het 2e jaar van het voortgezet onderwijs kun je meedoen als vrijwilliger. Als je dat leuk lijkt en je hebt tijd om 1 of meerdere dagen begeleider te zijn van een groep basisschoolkinderen, decor te bouwen, helpen met het opbouwen, begeleiden van spellen of te helpen op het gebied van social media, schrijf je dan in. Je kan je nu al opgeven, vul dan je gegevens in op hun website. Het kan ook op onderstaande inschrijfdagen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met hen op (Coen Verbakel, tel. 06-19202829).

Kom je liever persoonlijk langs om je in te schrijven, dan kan dat op maandag 10 juni op de Pinksterbraderie in Lieshout, van 11.00 tot 17.00 uur of donderdag 13 juni in het Dorpshuis in Lieshout, van 19.00 tot 20.30 uur.

Denk niet dat je het niet kunt of dat een ander zich wel aanmeldt. De organisatie hoopt dit jaar weer zo'n 300 kinderen in te mogen schrijven, om die groep in goede banen te leiden, hebben ze weer vele handjes nodig. Voor die vrijwilligers die al jaren meedoen: ook jullie wordt gevraagd om je even officieel op te geven.

Ook bestaat bij KVW Lieshout de mogelijkheid om je maatschappelijke stage te lopen. Wil je hier meer over weten? Mail dan gerust naar mas@kvwlieshout.nl of kijk op hun site.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>