Logo mooilaarbeek.nl
'KUUB'   | Fotonummer: d175ab
'KUUB'

Openluchttheater Mariahout opent theaterseizoen

Mariahout - Anders dan anders. Met deze woorden opent Openluchttheater Mariahout dit jaar een zeer bijzonder theaterseizoen. De ietwat andere aanpak wordt zichtbaar op zondag 26 mei tijdens de feestelijke opening.

Natuurlijk is de aanvangstijd niet anders. Ze beginnen gewoon om 13.30 uur en de toegang is zoals altijd gratis. Dat willen ze ook niet veranderen. Geen denken aan! Wat er dan wel anders zal zijn? Wel, er komen verschillende artiesten optreden. Zo kun je niet om 'Die dikke van Petazzie' heen, klinken er mooie klanken uit de piano van de 'Pianoman' en verteld de 'Verhalenverteller' een draak van een spannend verhaal. Daarnaast weet cabaretgroep 'KUUB' op een aanstekelijke manier humor aan muzikaliteit te koppelen. Kortom, voor jong en oud valt er vanalles te beleven! En kinderen opgelet: volg het spoor van broodkruimels. Dan kom je uit bij het bos van Hans en Grietje waar je heerlijk kunt snoepen en spelen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>