Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b867d7
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
FOTO'S Fotoseries

Vrijwilligerspenningen Laarbeek voor John Ramakers en Marinus Swinkels

Laarbeek - Wethouder Ria van der Zanden reikte zaterdagmiddag 25 mei namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek, Vrijwilligerspenningen Laarbeek uit aan John Ramakers en Marinus Swinkels. Beide vieren hun 25-jarig jubileum als vrijwilliger van Hengelsportvereniging 't Sluisje.

Beide heren zijn al sinds 1994 actief voor de vereniging en zijn allebei vrijwel dagelijks 1 à 2 uur bij de visvijver te vinden.

Als jeugdbegeleiders verrichten ze allerlei hand- en spandiensten om de jeugdactiviteiten goed te laten verlopen. John en Marinus zijn ook allebei lid van de visstand-beheercommissie. In deze commissie monitoren zij het viswater op calamiteiten en voeren ze wekelijks watercontroles uit. Ze houden controle en toezicht op de sportvissers aan de visvijver en zorgen er als lid van de onderhoudscommissie samen met anderen voor dat het visvijvercomplex 't Luytelaar in perfecte staat blijft. John is ook nog lid van de wedstrijdcommissie waarin hij toezicht houdt op het goed verlopen van de wedstrijden.

De heren trekken vaak samen op, in hun uitgebreide activiteiten voor de Hengelsportvereniging. De vereniging waardeert hun intensieve inzet al zoveel jaren lang en ziet hen als gouden vrijwilligers die ze graag een blijk van waardering willen geven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>