Eline Raaijmakers met 'Kantje’s Kacey'
Eline Raaijmakers met 'Kantje’s Kacey' Foto: Col Warnaar

Ponydressuur bij de D'n Perdenbak

Sportnieuws

Lieshout - Bijna 30 ponyruiters uit de regio kwamen vrijdagavond 24 mei naar Manege D'n Perdenbak voor een dressuurwedstrijd. Het was een fijne warme avond en er lagen 2 wedstrijdringen te wachten op de jeugdige deelnemers. De jury kreeg mooie combinaties en proeven te zien, wat weer resulteerde in goede punten en natuurlijk prijzen voor de winnaars. Met dank aan De Koppelen Catering voor het schenken van de extra prijzen.

Uitslag Laarbeekse deelnemers
In de Klasse B startte Eline Raaijmakers met Kantje's Kacey en zij werden 2de met 204 punten, Iris Hendriks en Merijn werden 5de met 192,5, Anouk vd Oever en Amigo werden 8ste met 188,5 en 5de met 186,5 punt, Noah Vesters en Fellow werden 10de met 173,5 en 7de met 178 punten.

In de klasse L1 en L2 startte Frederieke Hendriks en Muis en zij werden 2x 2de met 185 en 189 punten, Sabine Witlox en Jessie werden 5de met 172,5 en 6de met 173 punten.

Iedereen gefeliciteerd met de mooie punten. Dit was de 2de wedstrijd voor het outdoor kampioenschap en met nog 2 wedstrijden te gaan is er voor iedereen nog een kans om de mooie prijs in de wacht te slepen. De volgende wedstrijd is op 7 juni voor de paarden, wil je hieraan meedoen, schrijf je dan in via mijnknhs.nl De volledige uitslag staat op www.stichtingderaam.nl.