Bestuurswissel Jeugdcommissie Tennisvereniging 't Slotje

Algemeen Sport

Beek en Donk - Eind vorig jaar heeft Mark Booy te kennen geven terug te willen treden als voorzitter van de jeugdcommissie en samen met Judith Booy hun activiteiten, na jarenlange tomeloze inzet, op een lager pitje te zetten. Het bestuur van Tennisvereniging 't Slotje bedankt Judith en Mark hartelijk voor hun betrokkenheid. Mark is zelf ook nog betrokken geweest om een goede opvolger voor zijn voorzitterschap te vinden. Het bestuur is erg verheugd dat in de persoon van Fedor Heijl een goede opvolger is gevonden. Fedor is al sinds 1989 lid van Tennisvereniging 't Slotje.

In de laatste Algemene Ledenvergadering van april is hij benoemd tot voorzitter van de jeugdcommissie. Hierdoor treedt Fedor ook toe tot het bestuur van de vereniging. Fedor is binnen de club al meerdere jaren betrokken geweest bij de organisatie van het Junior Senior Toernooi. Ook bij de organisatie van het eerste ondernemerstoernooi is hij mede initiator geweest. "Via deze weg wil ik Mark en Judith Booy bedanken voor hun geweldige inzet van de afgelopen bestuursperiode. Zij hebben een grote stempel gedrukt op het succes en professionalisering van de jeugd binnen onze vereniging", zegt Fedor Heijl. "Mark en Judith hebben de weg ingezet om de sport voor de jeugd binnen 't Slotje als jaarsport neer te zetten. Als nieuw commissielid wil ik samen met de gevestigde namen binnen de jeugdcommissie deze ingeslagen weg voortzetten." Binnenkort zal dit verdere vorm krijgen voor de jeugd. Daarnaast zal de jeugdcommissie, door middel van WhozNext, ook de jeugd zelf meer gaan betrekken bij de organisatie van de verschillende activiteiten.

Tijdens één van de vele activiteiten die de vereniging organiseert, maakt Fedor graag kennis met de ouders van de jeugdleden van 't Slotje.