Aben & Slag Advocaten veroverde de grote beker
Aben & Slag Advocaten veroverde de grote beker

Grote beker prooi voor Aben & Slag Advocaten WAC sluit seizoen af met gezellige feestavond

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De slotavond van het WAC stond voor een groot deel in het teken van de strijd om de Grote Beker. De A-klassers Aben & Slag Advocaten, Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs, Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en het team wat uitkomt in de B-klasse Danny Megens Keurslagerij hadden zich hiervoor weten te kwalificeren.

De basis voor de uiteindelijke overwinning werd door Aben & Slag gelegd in het eerste treffen. Daarin werd Lindeboom getrakteerd op een 3-0 nederlaag. Een zege en een gelijkspel verder bleek dat ze van dit kwartet het sterkste team waren deze avond. Trots mochten zij tijdens de aansluitende prijsuitreiking de beker in ontvangst nemen. Verder werden ook de andere kampioenen in het zonnetje gezet. Zo mocht De Tapperij wederom zich kampioen van de A-klasse kronen, wist Sportcafé den Ekker in haar debuutjaar de titel in de B-klasse te veroveren en gingen de handen op elkaar voor Go-People.BV als winnaar van de kleine beker. Ricardo Ros (De Tapperij) en Tom Bouw (D'n Ekker) haalden de prijzen horende bij de topscorerstitel op. De grootste beker ging naar FC van de Burgt. De B-klasser werd uitgeroepen tot sportiefste team van het jaar en nam zodoende de Cees van Oorschottrofee in ontvangst uit handen van de dochters van de initiator van het WAC.

Nadat de prijsuitreiking achter de rug was en alle betrokkenen werden bedankt voor alweer een prima seizoen WAC Beek en Donk werd er in een gezellig samenzijn en met de lekkernijen van Danny Megens Keurslagerij een heerlijke avond beleefd. Het seizoen zit erop. Het is nu wachten op seizoen 2019/2020.