Afbeelding

Judoclub Avanti bij lage banden toernooi

Sportnieuws

Lieshout - Judoclub Avanti Lieshout was zondag 26 mei met een aantal judoka's aanwezig bij een lage banden toernooi, dat werd gehouden door Sonsport.

Gijs startte zijn wedstrijdje met een lach en een traan, springend en heel enthousiast. Zijn laatste wedstrijdje had hij zo beslist door de tegenstander met een mooie ippon op de mat te gooien. Gijs wist hierdoor toch maar mooi de 3de plaats te behalen.

Bram zat in een mooie gelijkwaardige poule waarbij hij flink voor de winst moest werken. Dat lukte gelukkig ook heel goed! Op eentje na, daardoor is hij heel knap tweede geworden. Goed gedaan Bram!

Voor Lisa was het nog een beetje spannend. In een aantal wedstrijdjes kon ze goede weerstand bieden. Een wedstrijdje had ze het zolang volgehouden dat het door de scheidsrechter beslist moest worden helaas wel in het nadeel van Lisa. Lisa is 5de geworden.

Dewi zat in een poule van 5 kinderen. Bij een wedstrijdje kwam ze al snel op achterstand maar Dewi gaf niet op en ging er vol voor. Daardoor heeft ze de wedstrijd alsnog naar haar toegetrokken. Door middel van 2 wazari's wist ze heel knap te winnen. Dewi werd 3de. Goed gedaan!