'Toffel 4'
'Toffel 4'

Muziekmiddag met Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Zin een gezellige muzikale middag? Kom dan op donderdag 13 juni om 13.30 uur naar café/zaal van de Burgt op het Heuvelplein in Beek en Donk. 'Toffel Vier' verzorgt een optreden met bekende Brabantse en Nederlandse Liedjes, waarmee u volop kunt meezingen.

Doelgroep
Deze middag is bedoeld voor de doelgroep van de Zonnebloem, d.w.z. alle thuiswonende, zieke mensen met een fysieke beperking en voor alle ouderen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning en woonachtig zijn in Beek en Donk, ongeacht of men wel of geen ondersteunend lid is van de Zonnebloem. Hoort u bij deze doelgroep, dan bent u van harte welkom.

Programma
Voor en na de pauze treedt de zanggroep 'Toffel Vier' op. Zoals gebruikelijk is er koffie/thee met wat lekkers en in de pauze kunt u genieten van een drankje. Dan kunt u ook lotjes kopen voor een loterij en mogelijk gaat u aan het einde van de middag naar huis met een van de mooie prijzen. Maar voor het zover is kunt u nog genieten van een lekker broodje kroket. De zaal is om 13.00 uur open.

Kosten en opgave
De kosten bedragen €6,00 per persoon, te betalen bij binnenkomst. Wilt u graag deelnemen dan kunt u zich voor vrijdag 7 juni opgeven bij Joke Doudart de la Gré, tel. 06-44738223 of bij Maria Jansen, tel. 0492-781734. Graag zelf voor vervoer zorgen.

Tijdens de Rabo Clubcampagne mocht de Zonnebloem Beek en Donk een prachtig bedrag van €1016,75 in ontvangst nemen. De Zonnebloem bedankt iedereen die op hen gestemd heeft. Ook bij de gezamenlijke collecte heeft de Zonnebloem Beek en Donk een mooi bedrag van €1.958,93 mogen ontvangen. Dank aan ieder die een bijdrage geschonken heeft. Dankzij deze acties kan de Zonnebloem Beek en Donk, vele mooie middagen organiseren voor hun gasten.