Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Inschrijven Open Laarbeekse Golfkampioenschappen 2019

Sport

Laarbeek - Het lijkt allemaal nog ver weg, maar achter de schermen werken ze al volop aan de organisatie van de 16de Laarbeekse Golfkampioenschappen. Inmiddels is de datum en locatie bekend; vrijdag 30 augustus op Golfbaan de Swinkelsche in Someren.

Wat gaat er veranderen ten opzichte van 2018?
Zoals u in de aanhef heeft kunnen lezen gaan ze de Laarbeekse Golfkampioenschappen openzetten voor deelnemers van buiten Laarbeek. Dit op veler verzoek van de deelnemers en sponsoren die graag meer competitie willen zien. Zowel in het individuele spel als Texas Scramble.

Wat betekent dit voor u?
De organisatie kan maximaal 100 deelnemers plaatsen tijdens dit evenement. Gezien het feit dat ze ieder jaar kunnen rekenen op een kleine 90 vaste deelnemers willen ze hun vaste deelnemers niet teleurstellen. Daarom krijgen de vaste deelnemers 2 weken voorrang op de inschrijving, welke 9 mei al geopend is.

Vanaf 1 juni staat het inschrijven voor iedereen open.

Wat verandert er niet?
Ze blijven vasthouden aan het Laarbeeks Golfconcept: green fee, catering in en buiten de baan en tijdens het diner drankjes vrij. All-in prijs voor €75,00 per deelnemer.

De organisatie van de Laarbeekse Golfkampioenschappen wenst u alvast een mooi golfseizoen en ziet u graag op 30 augustus.