Pinksterbraderie Lieshout
Pinksterbraderie Lieshout

Braderie op Pinkstermaandag in Lieshout

Algemeen

Lieshout - De Gardistenbond en de Commissie Boerenbruiloft Raopersgat uit Lieshout houden op Pinkstermaandag 10 juni de jaarlijkse braderie in het Centrum van Lieshout. Naast de vele kramen worden er o.a. voor de kleintjes attracties geplaatst zoals 'n draaimolen, 'n bungee trampoline, enz.

Bovendien wordt op het Floreffeveld een gezellig terras ingericht en is Countryclub The Black Longhorn uit Lieshout weer van de partij. Op De Heuvel is livemuziek.

Ook staat de organisatie van de kindervakantieweek op deze markt. Hier kunnen de ouders hun kinderen in laten schrijven voor de deelname in de zomervakantie en de kindervakantieweek begint op 12 augustus. Verenigingen, hobbyisten en verzamelaars uit Laarbeek en Laarbeekers die hun spullen willen opruimen, kunnen een kraam huren om zo hun verzameling te tonen, spulletjes aan de man te brengen of de vele bezoekers aan deze jaarmarkt informatie te verschaffen over hun vereniging of hobby's.

Voor het huren van een kraam kunt u zich wenden tot de Gardistenbond. Stuur een berichtje naar braderielieshout@gmail.com. Zij nemen dan contact met u op. De sluitingsdatum voor het aanvragen en betalen van een kraam is 1 juni. Bedrijven die zich willen presenteren tijdens dit evenement kunnen contact opnemen met de organisator via e-mail: info@koolenenkoolen.nl.