Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6edf68
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
FOTO'S Algemeen

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Walther van Boekel

Laarbeek - Wethouder Ria van der Zanden reikte zondag 2 juni, namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek, de Vrijwilligerspenning Laarbeek uit aan Walther van Boekel in verband met zijn terugtreden als penningmeester van de stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel na 19 jaar.

Walther is al sinds de jaren '70-'80 als vrijwilliger betrokken bij de Dorpsfeesten in Aarle-Rixtel. Sinds 2000 doet hij dat als penningmeester van de stichting. Daarnaast houdt hij zich ook nog bezig met de algehele organisatie en de coördinatie van de jaarmarkt. Dit laatste is een brede taak die loopt van het neerzetten van de kramen 's nachts tijdens de jaarmarkt tot het beheer van alle financiële zaken van de stichting.

De organisatie van de Dorpsfeesten kent een piekperiode tijdens de feesten maar loopt van oktober tot aan Hemelvaart en kost Walther wekelijks een flink aantal uren.

Sinds 28 februari van dit jaar heeft Walther zijn functie als penningmeester neergelegd. Hij is nog steeds betrokken bij de organisatie en draait mee in de uitvoering, maar zonder de intensieve functie van penningmeester zoals hij dat de afgelopen 18 jaar heeft gedaan.

De stichting Dorpsfeesten Aarle-Rixtel wil Walther van Boekel via de Vrijwilligerspenning Laarbeek bedanken voor zijn tomeloze inzet gedurende al die jaren als penningmeester.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>