Afbeelding

'De Mini-Rollergames' Zomershow RC de Oude Molen

Algemeen

Beek en Donk - Op zondag 23 juni is het weer zover: de jaarlijkse zomershow van RC de Oude Molen. Deze show wordt gereden door onze jongste leden, tot ongeveer 10 à 11 jaar. Dit jaar staat de show in de teken van musicals, allerlei verschillende soorten komen aan bod.

Ieder jaar zetten de jongste leden van RC de Oude Molen een spetterende show neer ondanks hun jonge leeftijd. Dit vergt heel veel training en voorbereiding, want alles moet kloppen. Niet alleen het decor, maar ook het samenspel, de mimiek en natuurlijk het schaatsen moet worden afgestemd op elkaar. Voor de jonge meiden vergt het heel veel discipline, want er moeten heel veel nummers worden ingestudeerd.

Al vele thema's passeerden de revue. Van sprookjes en musicals tot een reis om de wereld. Vorig jaar was het een show vol musicals, er kwamen allerlei soorten musicals aan bod, zoals Annie, Ciske de Rat en Mary Poppins, het was een geweldige show!

Dit jaar komen er veel verschillende sporten van de Olympische Spelen aan bod, zoals boksen, skiën, volleybal, synchroonzwemmen en nog veel meer. Kortom; het wordt één groot feest.

Wil jij de jongste leden van RC De Oude Molen zien schitteren op rolschaatsen? Kom dan 23 juni kijken! Er zijn twee shows, namelijk om 13.00 en om 16.00. De entree bedraagt €5,00. Kaarten zijn vooraf te bestellen via kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl, of kom op dinsdag tussen 18.30 en 19.15 uur langs bij de rollerhal op de Lage Heesweg om kaartjes te kopen en/of ophalen. Voor meer informatie kijk op www.rcdeoudemolen.nl.