Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 920307
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)
FOTO'S + VIDEO Evenementen

Veel publiek bij jubileumeditie IVN Kikkerconcert

Aarle-Rixtel – Ondanks de bloedhete zondag was er veel belangstelling voor de activiteiten die IVN Laarbeek hield. Onder meer burgemeester Frank van der Meijden en wethouder Joan Briels waren aanwezig bij het tiende Kikkerconcert, die tevens gold als de officiële aftrap van 'Juni Watermaand'.

Kraampjes
Al bij binnenkomst is de sfeer te proeven. Er staan diverse kraampjes met allerlei spullen die je kunt kopen of je kunt meedoen aan spelletjes om prijzen te winnen. Zo heeft ook de familie Op den Buijs een eigen kraam. Ton legt uit wat er bij zijn tent te doen is. "Dit is een tombola waarin 180 gekleurde balletjes zitten en waarbij je twee ballen van dezelfde kleur nodig hebt om prijs te hebben. Groen is de hoofdprijs, blauw de middelprijs en met verschillende kleuren krijg je een kleine prijs. Als je meedoet heb je altijd een beloning. Het is hartstikke leuk om hier te staan, ook al is het erg warm. Alle prijzen hebben we zelf ingekocht en de opbrengst van de tombolaspelen gaat naar de Crowdfundingsactie van IVN Laarbeek."

Video: MooiLaarbeekTeenz

Lees het complete artikel in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 6 juni.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>