Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Aanbod ViERBINDEN Academie juni

Laarbeek - ViERBINDEN Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerswerk organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen, workshops en informatieavonden. De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan waardoor deelnemers niet hoeven te betalen.

De Academie is in eerste instantie gericht op vrijwilligers(organisaties) en mantelzorgers maar bij voldoende ruimte kunnen andere inwoners van Laarbeek zich hier ook voor inschrijven. Bij de volgende bijeenkomsten is er nog plaats:

Informatieavond WMO voorzieningen
Tijdens deze bijeenkomst geven de WMO Consulenten van gemeente Laarbeek informatie over welke voorzieningen er zijn, waarvoor en hoe er indicaties worden gesteld en met welke vragen je als mantelzorger bij de consulenten terecht kunt. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 juni van 19.30 tot 21.00 uur in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via emailadres academie@vierbinden.nl of via telefoonnummer 0492-328800.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>