Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 1ea5b9
Foto: Johan Maas

Gezondheidsrace 3.0: "Walking football maakt je blij!"

Lieshout - In het kader van de Gezondheidsrace 3.0 houdt ELI zaterdag 15 juni van 9.00 tot 12.00 uur een walking footballclinic op sportpark 't Luijtelaar te Lieshout. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen en – leuker nog – zelf te ervaren wat walking football nu precies inhoudt.

Voor wie?
Walking Football is – in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt – niet alleen bedoeld voor senioren maar voor jong en oud. Iedereen die sportief bezig wil zijn, graag in de buitenlucht sport en het leuk vindt om gezellig samen bezig te zijn, is van harte welkom om kennis te komen maken. "Walking football maakt je blij en dat heb ik zelf al mogen ervaren", licht ELI-voorzitter Marco de Beer toe.

Activiteit
Marco: "Iedereen die nieuwsgierig is naar walking football is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen en mee te doen. Sinds de aftrap (..) een paar weken geleden heeft zich al een trouwe club mensen aangemeld en wordt er elke week samen gevoetbald. Op 15 juni aanstaande zullen ook walking football-teams van buiten Laarbeek aanwezig zijn om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren en te laten ervaren wat walking football is. We hopen op een grote opkomst!"

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>