Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 1d4ac2
Foto: Martin Prick

Visevenement voor de jeugd bij HSV Het Geduld

Beek en Donk – HSV Het Geduld houdt op zondag 23 juni een visevenement voor de jeugd van het lager onderwijs uit Laarbeek. Er wordt die dag uitleg over vissen gegeven en aansluitend een wedstrijdje vissen. Uiteraard krijgen de eerste drie winnaars, die de meeste vis hebben gevangen, een trofee en komen ook de deelnemers die meedoen niets te kort.

Voor alle deelnemers is er een versnapering en wat te drinken. Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van de hengelsportvereniging en hoef je voor deze middag ook geen vispas te hebben. Heb je zelf geen hengel? Geen probleem, de visvereniging heeft ruim voldoende hengels die je mag gebruiken. Ook wordt er gezorgd voor een vistuigje, aas, voer enz. Er zijn vanuit de vereniging voldoende begeleiders aanwezig om alles in goede banen te leiden. Men kan zich melden bij de visvijver vanaf 13.00 uur. Deelname is gratis. Om 13.45 uur is de loting voor de visplaats en om 14.00 begint de wedstrijd. De duurt tot 16.00 uur. De Visvijver de Koppeleen is aan de IJsbaanlaan, tegenover Pannenkoekenhuis Pluk de pad in.

Meer informatie: Peter Vogels Burgemeester Seelenlaan 19 of hhmvanschijndel@onsbrabantnt.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>