Logo mooilaarbeek.nl

Dagtocht Vrouwenbeweging naar Klundert en Roosendaal

Beek en Donk – Vrouwenbeweging Beek en Donk gaat met de leden, die zich aangemeld hebben, op dinsdag 11 juni een dagtocht maken naar Klundert en Roosendaal. Ze vertrekken om 8.30 uur vanaf het Ontmoetingscentrum richting Klundert en daar gaan ze het Nat. Vlasserij - en Suikermuseum bezoeken. Daar gaan worden de ambachten in de praktijk bekeken, en een rondleiding door het museum gehouden.

Aansluitend maken ze daar gebruik van de lunch. Na de lunch vertrekken ze naar Roosendaal om naar Outlet Rosada te gaan iedereen nog even hun tijd vrij kunnen besteden. Daarna wordt in Terheijden gedineerd, om 19.00 uur vertrekt men daar weer richting Beek en Donk waar ze om 20.30 uur terug zijn bij het Ontmoetingscentrum.

Op 25 juni maken ze een historische wandeling door Beek met medewerking van de Heemkundekring. De start is vanaf café Dave v/d Burgt om 19.00 uur. Verdere activiteiten voor na de vakantie zijn te lezen in hun nieuwsbrief. De Vrouwenbeweging wil iedereen een hele mooie vakantie wensen en zien jullie graag terug bij de eerstvolgende bijeenkomst.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>