Logo mooilaarbeek.nl

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Beek en Donk - Howeko is op zoek naar een penningmeester. Hobby, werk en contact zijn de raakvlakken voor Howeko. Met 40 begeleiders zijn ze gastvrij voor 250 bezoekers per week die hun hobby uitoefenen en zo contact met anderen hebben.

De penningmeester heeft in het goed functionerend bestuur een belangrijke rol. Hij/zij beheert de financiën en leidt geldstromen in goede banen. Je brengt wekelijks een bezoek aan Howeko en vervult ook een sociale rol in deze gezellige club.

Voor dierenpark 't Regter Eind zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl gastvrouwen/-heren. Elke ochtend en regelmatig 's middags zijn er vrijwilligers aanwezig op het dierenpark voor de verzorging van de dieren en het onderhoud van het park. Er wordt verwacht dat je een sociaal karakter hebt en zelfstandig kunt werken. De werkzaamheden bestaan eruit dat je eventuele vragen van bezoekers kan beantwoorden, en eventueel zelfs iets te drinken kunt aanbieden. Een zekere affiniteit met dieren is wel nodig.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kun je contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>