Logo mooilaarbeek.nl
Lieseth Verschuren en Leo van den Heuvel   | Fotonummer: bdeaf8
Lieseth Verschuren en Leo van den Heuvel (Foto: )

Prachtige foto's bij expositie 'Kieknou'

Aarle-Rixtel - De fotowerkgroep 'Kieknou' van het IVN Laarbeek exposeerde tijdens het kikkerconcert met zeer variërende natuurfoto's en dat vol bewondering van de vele bezoekers. Net als vorig jaar hebben deze bezoekers allemaal weer meegedaan aan het gratis wedstrijdelement, door een enquête in te vullen en dat heeft voor de volgende uitslag gezorgd.

Mooiste foto van de expositie
De bijeneters van Tony van Doore uit Beek en Donk werd het vaakst als nummer 1 vermeld op de enquêteformulieren. Dit door kleuren en het prachtige hart wat beide vogels vormen. Ineke Groenendaal uit Aarle-Rixtel maakte met de prachtige foto van de wilde bloemen uit de eigen IVN tuin de tweede mooiste foto. Nieuwkomer Liesbeth van Boxtel volgde als derde met het hele mooie lampionnetje.

Allround 'Kieknou' natuurfotograaf 2019
Vorig jaar en het jaar daarvoor ging deze eer naar Paul Colen uit Aarle-Rixtel, die dit jaar als tweede eindigde. Hij werd gevolgd door Liesbeth van Boxtel op de derde plaats. Tony van Doore scoorde niet alleen met zijn bijeneters, ook zijn eekhoorntje en prachtig oranje gekleurde keep in de sneeuw, gooiden hoge ogen en dat maakt hem daarmee de zeer verdiende allround 'Kieknou' natuurfotograaf van 2019.

Winnaar publieksprijs
Lieseth Verschuren uit Aarle-Rixtel heeft inmiddels door een blinde trekking uit alle ingevulde enquêteformuliertjes de publieksprijs in ontvangst genomen. De schitterende foto van het liefdevol gezinnetje futen, gemaakt in het Achterbosch, is overhandigd door de trotse maker zelf; 'Kieknou' natuurfotograaf Leo van den Heuvel uit Lieshout.

Bedankt!
De fotowerkgroep 'Kieknou' wil iedereen bedanken voor hun aandachtige blik op de expositie en alle lovende woorden. De natuurfotografen zijn alweer op pad voor de eerste zondag in juni van 2020 en zien jullie graag weer terug!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>