Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bc4a27
Foto:

KiKo Laarbeek zoekt kinderen voor grote musical

Laarbeek – Afgelopen maart was de première voor KiKo Laarbeek: een grote musicalproductie voor de oudste vocalisten in het Dorpshuis in Lieshout. Na maanden repeteren van flinke lappen tekst en de ingewikkelde liedjes van Queen hebben de kinderen een super prestatie neergezet. En dat smaakt naar meer… En daar hebben ze ook meer kinderen van 12 jaar en ouder voor nodig!

Voor de jongere kinderen, tot en met groep 7 van de basisschool, blijft het bij het oude vertrouwde: een kleinere musical die opgebouwd is uit bekende sprookjes en verhalen. De oudere kinderen willen wat anders: iets dat ze meer uitdaagt. Iets waar ze hun tanden in kunnen zetten en dat ze echt als groep neer kunnen zetten. De oudere vocalisten van KiKo vormen een leuke groep samen. Ze helpen elkaar en hebben vooral ontzettend veel plezier. De zangles die zij krijgen is meer gericht op de zangtechnieken, bijvoorbeeld het leren meerstemmig zingen.

Na de zomer stromen veel kinderen weer door naar de volgende groep. De groep met de oudste kinderen bestaat feitelijk uit 2 groepen, die voor een deel samen repeteren. Het staat al vast dat er 1 grote musical in het voorjaar zal plaatsvinden. Maar wat zou het nou leuk zijn als ze volgend jaar 2 grote producties kunnen hebben! Ze hebben dan wel meer kinderen nodig die in groep 8 van de basisschool zitten of in de brugklas van het voortgezet onderwijs.

Ga je volgend jaar naar groep 8 of de brugklas en zou jij graag wekelijks met een leuke groep kinderen samen willen komen om te zingen? Wil jij echte zangtechnieken leren en dan ook nog in een grote musical op de planken staan? Kom dan naar de open repetitie op dinsdag 25 juni van 19.30 tot 20.30 uur in De Dreef in Aarle-Rixtel. Aanmelden mag, maar hoeft niet, via bestuur@kikolaarbeek.nl.

Natuurlijk zijn ook andere kinderen welkom om op 25 juni te komen kijken! Ga je volgend jaar naar groep 3, 4 of 5, dan is de open repetitie van 17.45 tot 18.30 uur. Voor groep 6 en 7 is de repetitie van 18.30 tot 19.30 uur. Voor kinderen vanaf de 2e van het VO is de les van 19.30 tot 21.00 uur.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan ook kijken naar de eindvoorstelling op zaterdag 23 juni. Dan kun je even sfeer proeven. En mocht je vragen hebben, dan kun je ze meteen aan KiKo Laarbeek stellen. Tot dan!

Kijk voor meer info op www.kikolaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>